Pikku-Bysantin verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 18.5.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö, (y-tunnus 2451071-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta pikkubysantti.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkee:

  • tilatut tuotteet
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa laskulla.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Pankkiyhteys: FI63 5600 0520 3993 31 BIC OKOYFIHH.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää, Tämän jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita arkipäivisin. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 3-7 arkipäivää laskun maksamisesta. EU-alueelle toimitamme 7-14 päivässä.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Kirjepostiin mahtuviin tilauksiin lisätään voimassaolevan kirjemaksun mukainen hinta. Kirjepostia suurempiin tilauksiin lisätään 7,90 e pakkaus- ja toimituskuluja, ja paketti toimitetaan postiin tai pakettiautomaattiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai maksikirjeenä, mutta vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan.
Tilatun tuotteen lopullinen summa postikuluineen näkyy laskussa, joka lähetetään sähköpostitse (erillisestä pyynnöstä myös postitse), kun tilaus on saapunut verkkokauppaan. Tuotteet postitetaan, kun maksusuoritus on hyväksytty.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, poislukien erikseen mainittuja tuotteita tai palveluita.

Palautuksen mukaan tulee liittää seuraavat tiedot:

  • asiakasnumero, nimi, osoitte ja puhelinnumero
  • pankkitilinumero
  • kopio tilausvahvistuksesta tai tuotteiden mukana tullut palautuslomake

Palautusosoite:

Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö, Karjalankatu 1, 70110 KUOPIO

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@riisa.fi tai postitse:

Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö, Karjalankatu 1, 70110 KUOPIO

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Paketti palautetaan käyttäen palautuskoodia, jolloin palautusta ei tarvitse maksaa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Suomen ortodoksisen kirkkomuseon säätiö käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Käytämme kierrätettyjä pakkausmateriaaleja aina kun mahdollista.